Szeged Étterem menüajánlat

50. hét

Hétfő /december 10./:

 

Burgonyagombóc leves

Zöldborsó főzelék virslivel

Sütemény

Kedd /december 11./:

 

Rizsleves

Mexikói-tokány tésztával

 

Szerda /december 12./:

 

Sárgaborsó krémleves

Paprikás-burgonya kolbásszal

Saláta

Csütörtök /december 13./:

 

Zöldbab leves

Rántott-sajt
Rizi-bizi

Tatármártás

Péntek /december 14./:

 

Gulyásleves

Burgonyás-tészta

Gyümölcs

 

A napi menü ára:

Az ízek harmóniájához
 jó étvágyat kíván:

Kiss Tibor
főszakács

és a Szeged Étterem összes dolgozója

Előfizetve: 550,- Ft/menü

Helyszínen vásárolva: 700,- Ft/menü
Előfizetés csütörtökön 11:00-től 16:00-ig