2. sz. VÉGREHAJTÁSI UTASÍTÁS

 

1. Az esetleges időjárásváltozás miatt szükségessé váló kerékcserék a szombati versenynapon a gyorsasági szakaszok előtt nem minősülnek a szervíztilalom megszegésének az alábbiak szerint:

- a gyorsasági szakaszt megelőző egy kilométeren belül, a közúti forgalom zavarása nélkül,

- Pusztavám helység területén az önkormányzat határozott kérése szerint nem engedélyezett a szervíztevékenység semmilyen formája, így ott csak lakott területen kívül.

2. A gépátvétel előtt ellenőrzésre kerül a rajtszám részére fenntartott hely mérete. Amennyiben nincs meg a szabály szerinti 50 x 52 cm-es fehér felület, a versenyautó nem kaphat rajtengedélyt. A rendező a versenyirodán a szervíztábla árúsításának helyén lehetőséget biztosít öntapadós fehér rajtszámalap beszerzésére. Az RSB az éves szövetségi reklámszerződés késői aláírása miatt a rendező részére engedélyezi a rendezői rajtszámreklám eltérő méretét, de a teljes felület szabály szerinti mérete nem növekedhet, vagyis mindkét csíkot a felületen belül, a rajtszámmező csökkenésének terhére kell elhelyezni a rajtszám elválaszthatatlan részeiként.

3. Az erdőgazdasági utak tulajdonosai területükön a versenyzést csak úgy engedélyezik, ha a versenyzők az esetleges vadütközésből, vagy más okból keletkező kárigényükről az erdőgazdaságokkal szemben lemondanak. Ezt a mellékelt nyilatkozatot aláírásával a versenyzőknek igazolniuk kell.

4. A versenyiroda telefonszáma a kiírásban feltüntetettekkel szemben:

33 / 403-788

5. A Rally I. IE 25 – IE 26 etap ideje helyesen: 10 perc. A menetlevélen a helyes adat szerepel.

 

 

Kiadva az RSB vezetőjével egyeztetve, Esztergom, 1999. március 26.

 

 

 

 

versenyigazgató