Botond étterem

Vadhúsból készült ételajánlataink
Game Specialities
Unsere Wildgerichte Menu

1. Tûzdelt õzcomb Erdészné módra vörösboros gombamártással
 Larded vension a la Forster Style (redwine-mushrooms)
 Gespickte Rehkeule auf Försterinnen Art (mit Rotwein-Champignon Sosse)
 Gigot de chevreuil entrelardé à la Forestiére
(à la sauce champignons au vin rouge)
1850
2. Tûzdelt õzfilé Cumberland mártással
 Larded vension with Sauce Cumberland
 Gespicktes Rehfle mit Sosse Cumberland
 Filet de chevreuil entrelardé à la sauce Cumberland
1950
3. Vörösboros õzpörkölt
 Venisongoulash
 Rehgoulasch mit Rotwein
 Ragout de chevreuil au vin rouge
950
4. Tûzdelt nyúlcomb áfonyával
 Larded haunch of Rabbit with bilberry
 Gespickte Hasenkeule mit Preiselbeeren
 Cuisse de lièvre entrelardée aux myrtilles
1850
5. Tûzdelt szarvasfilé Fõvadász módra (vadmáj, gomba, madeira mártás)
 Larded deer a la Hunter Style (liver, Mushrooms, Sauce Madeira)
 Gespicktes Hirschüle nach "Obertörster" Art
(mit Wildleber, Champignons, Sosse Madeira)
 Filet de cerf entrelardé au Grand veneur
(Foie de gibier champignons, Sauce madère)
1850

Jó étvágyat kívánunk!

AUTOINFO HUNGARY
kipper@autoinfo.hu