Kastély Hotel és Étterem

Szeged, Algyõi út 126.    Telefon: 62/480-637

A Kastély Hotel és Étterem Szegedtõl mindössze néhány kilométerre található az Algyõi úton. Gyorsan és könnyen megközelíthetõ a zöldövezetben fekvõ, tavasszal virágerdõ borította, csendes, nyugodt, pihenésre és egyéb szórakozásra alkalmas hotel és étterem.
A nemrégiben megújult vezetõség és személyzet családias hangulatot teremtett az itt étkezni, illetve megszállni kívánóknak.
A gépkocsival vagy egyéb jármûvel érkezõknek az egész nap zárt, este pedig kivilágított parkoló nyújt biztonságot.
Az étterem 11-23 óráig tart nyitva, melyben a magyaros ételek mellett a szerb és német konyha ételkülönlegességeivel is megismerkedhetnek az ide látogatók.
Az éjszakát itt tölteni kívánók részére 34 férõhely - 2,3,4 ágyas, zuhanyzós, WC-s, telefonos színes TV-s szoba - áll rendelkezésre. Az éjjel-nappal igénybe vehetõ szauna és billiárdterem teszi még változatosabbá az itt eltöltött idõt.
Az igazi megújulás - ami Szegeden talán egyedülálló - a három különterem és a 240 személyt vendégül látó fedett kerthelyiség, mely márciustól áll a vendégek rendelkezésére. A hangulatos kis helyiségek ötven, húsz, tíz fõ befogadására nyújtanak lehetõséget. Rendezvények, vacsoraestek, névnapok, eljegyzések, ballagások, továbbképzések, konferenciák stb. megrendezésére alkalmasak.
Ne feledkezzenek meg az imént említett, száznyolcvan fõs kerthelyiségrõl, valamint az ehhez kapcsolódó hatvan személyes teraszról. Igy összesen kétszáznegyven embert tud kényelmesen befogadni a kastély. Ezért a nagyobb rendezvényeknek is otthonául szolgál, például ballagás, bál, lakodalom. Egy irányár a lakodalom elõtt állóknak: 2100 Ft/fõ (két vacsora+italok). Csoportoknak (20 fõ felett) kedvezmény.
Akiknek megnyerte tetszését a Kastély Hotel és Étterem az érdeklõdjön személyesen az Algyõi út 126. alatt, vagy telefonon a 62/480-637-es telefonon!

Mindenkit szeretettel vár Papp Jenõ üzletvezetõ!

AUTOINFO HUNGARY
kipper@autoinfo.hu