English

Étlap

Deutsch

 

Előételek

 

 

 

SPÁRGA KÉVE BACON SZALONNÁVAL

 

630,-

 

Spárga kéve bacon szalonnába tekerve rostlapon sütve melegen tálalva

 

 

 

PARADICSOM SÜLT SAJTTAL

 

690,-

 

Paradicsom karikák,trapista sajtszelet roston sütve melegen tálalva

 

 

 

RÁNTOTT CAMAMBERT SAJT ERDEI GYÜMÖLCSLEKVÁRRAL

 

1100,-

 

Camambert sajtszeletek panírozva, forró, bő olajban sütve, erdei gyümölcslekvárral tálalva

 

 

MAKÓI HALTEPERTŐ

18dkg

1100,-

 

A tepertővel együtt sült ropogós hagymakarikákkal tálalva

 

 

 

HALTEJ RÁNTVA

16dkg

1080,-

 

A halak belsőségének legjava panírozva, bő, forró olajban sütve

 

 

 

Levesek

 

 

  HIDEG GYÜMÖLCSLEVES  

410,-

 

vegyes gyümölcsből készült gyümölcsleves tejszínhabbal tálaljuk

   
 

ÖKÖRUSZÁLY LEVES

0,50l

680,-

 

Marhafarok , zöldséggel, cérnametéltel késztitett húsleves, a marhafarok darabok tormával tálalva

   

 

FOKHAGYMA KRÉMLEVES

0,25l

470,-

 

Piritott kenyér kockával csészében tálaljuk

 

 

 

TÁRKONYOS BORJU RAGULEVES

 

520,-

 

Borjúhúsból zöldséggel készül, tejföllel forrón tálaljuk

 

 

 

FÁCÁN LEVES LÚDGÉGÉVEL

0,50l

810,-

 

Filézett fácánhús felhasználásával készített háziasan fűszerezett pikáns leves

 

 

 

ERŐLEVES TOJÁSSAL

 

420,-

 

Tartalmas húsleves zöldséggel,átszűrve tojás sárgájával tálalva

 

 

 

     

 

     

 

Halételek

 

 

ÖREG KŐRÖSSY HALÁSZLÉ

 

 

 

Filézett halak csontját bő hagymás vízben apró halakkal főzzük, majd áttörjük. Szegedi paprikával és az öreg halfőzők receptjei alapján fűszerezzük

 

 

 

   PONTTYAL (filéből)

18dkg

980,-

 

   HARCSAFILÉBŐL

18dkg

1300,-

 

   VEGYESEN PONTYFILÉBŐL, HARCSAFILÉBŐL

20dkg

1380,-

 

HALBELSŐSÉG CSÉSZÉBEN

10dkg

550,-

 

HALSZELETEK SZEGEDIESEN SÜLTBURGONYÁVAL

 

 

 

Paprikás lisztben forgatott fűszeres halszeletek bő, forró olajban sütve

 

 

 

   SÜLLŐFILÉBŐL

16dkg

1400,-

 

   HARCSAFILÉBŐL

16dkg

1400,-

 

   PONTYFILÉBŐL

16dkg

1080,-

 

HALSZELETEK RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL

 

 

 

   SÜLLŐFILÉBŐL

16dkg

1400,-

 

   HARCSAFILÉBŐL

16dkg

1400,-

 

   PONTYFILÉBŐL

16dkg

1080,-

 

TEJSZÍNES GOMBÁS HALSZELETEK VEGYESKÖRETTEL

 

 

 

Roston sült halszeletek vajon párolt gombából készült tejszínes mártással

 

 

 

   SÜLLŐFILÉBŐL

16dkg

1560,-

 

   HARCSAFILÉBŐL

16dkg

1560,-

 

   PONTYFILÉBŐL

16dkg

1400,-

 

HALSZELETEK PIRÍTOTT GOMBÁVAL VEGYESKÖRETTEL

 

 

 

Roston sült halszeletek, finoman fűszerezett olajban pirított gombával

 

 

 

   SÜLLŐFILÉBŐL

16dkg

1560,-

 

   HARCSAFILÉBŐL

16dkg

1560,-

 

   PONTYFILÉBŐL

16dkg

1400,-

 

ORLY MÓDRA KÉSZÜLT PONTY SÜLTBURGONYÁVAL

16dkg

1360,-

 

Sörtésztában forgatott, bő, forró olajban kisütött filézett pontyszeletek

 

 

 

MAROSMENTI PONTYPAPRIKÁS (filézett)

20dkg

1510,-

 

Tejfölös pontypaprikás kapros túróscsuszával

 

 

MÁTYÁSPONTY (filézett)

16dkg

1500,-

 

Habos burgonyapürére tálalt, roston sült filézett pontyszeletek tejfölös gombapaprikással

 

 

 

BÉKACOMBOK RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL (4pár)

 

2350,-

 

Fűszeres pácban érlelt békacombok panírozva, bő, forró olajban sütve

 

 

 

HARCSA FILÉ SZELET ROSTON (rostlapon sütve ) sültb.

 

1300,-

 

SÜLLŐFILÉ SZELET ROSTON (rostlapon sütve ) sültb.

 

1300,-

 

PONTYFILÉ SZELET ROSTON (rostlapon sütve ) vegyes köret

 

1060,-

EGÉSZBEN SÜLT HALAK köret nélkül

 

 

 

A beirdalt egész halakat fűszerkeverékkel ízesítjük, formázzuk, bő, forró olajban sütjük

 

 

 

   PISZTRÁNG

10dkg

600,-

 

   SÜLLŐ

10dkg

600,-

 

   KECSEGE

10dkg

600,-

 

Borjúhúsból készült ételek

 

 

 

BÉCSI SZELET SÜLTBURGONYÁVAL

18dkg

1660,-

 

Borjúszeletek panírozva, bő, forró olajban sütve

 

 

BORJÚJAVA ÖREG KŐRÖSSY MÓDRA VEGYESKÖRETTEL

18dkg

1840,-

 

Roston sült borjúszelet, gombás csibemájas raguval tálalva

 

 

 

SZONDI PAPRIKÁS

30dkg

1700,-

 

Tejfölös borjúpaprikás kapros juhtúrós galuskával

 

 

 

Marhahúsból készült ételek

 

 

 

BÉLSZÍN KEDVESSY MÓDRA SÜLTBURGONYA

25dkg

2580,-

 

Pácolt-érlelt bélszin roston sütve libamájjal, gombával ,barna mártással tálalva

 

 

 

BÁTHORY BÉLSZÍN SÜLTBURGONYÁVAL

25dkg

2280,-

 

Pácolt-érlelt bélszín mustárral megkenve és roston sütve

 

 

 

BÉLSZÍN PUSKÁS MÓDRA SÜLTBURGONYA

20dkg

2390,-

 

Pácolt-érlelt bélszín csíkok gombával,paradicsommal fokhagymával ízesítve

 

 

 

TÜZES HÚS SÜLTBURGONYÁVAL

18dkg

2350,-

 

Pácolt-érlelt bélszínszelet ,erősen fűszerezett füstölt szalonnás, vöröshagymás, erős paprikás töltelékkel töltve, panírozva, bő, forró olajban sütve

 

 

 

Szárnyas és vadételek

 

 

LAKODALMAS LIBACOMB

50dkg

2050,-

 

Tepsiben sült libacomb, rántva libamájjal, forró libatepertővel, párolt vöröskáposztával tálalva

 

 

 

LIBAMÁJ RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL

16dkg

2580,-

 

Libamájszeletek panírozva, forró olajban sütve

 

 

 

LIBAMÁJ ROSTON SÜLTBURGONYÁVAL

20dkg

2500,-

 

RÁNTOTT CSIRKEMELLFILÉ SÜLTBURGONYÁVAL

16dkg

1290,-

 

csirkemellfilé panírozva bő olajban sütve  

 

 

ROSTON CSIRKEMELLFILÉ BURGONYAPÜRÉVEL

16dkg

1190,-

  Csirkemellfilé fűszerezve rostlapon sütve    

 

SAJTTAL HÍZLALT CSIRKEMELL RÁNTVA, RIZI-BIZI

16dkg

1380,-

 

Csirkemell panírozva bő olajban sütve, fokhagymával ízesítve,reszelt sajttal tálalva

 

 

 

ŐSZIBARACKAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL ROSTON RIZS KÖRET

16dkg

1390,-

 

Csirkemellfilét őszibarackkal megtöltjük és rostlapon megsütjük párolt rizssel tálaljuk  

 

 

CSIRKEMELL KAMERMAYER MÓDRA

16dkg

1390,-

 

Csirkemell panírozva mandulával bő forró olajban sütve párolt rizzssel,gyümölcsel tálalva

 

 

 

SZÁRNYAS STEAK SÜLT GYÜMÖLCSEL

20dkg

1460,-

 

Csirkemell steak roston sült banán,alma,őszibarack és narnacssal tálalva

 

 

 

SZARVASPÖRKÖLT GALUSKÁVAL

25dkg

1700,-

 

Apróra vágott szarvashús vadfűszerezéssel, vörösborral felengedve

 

 

 

SZARVAS HUBERTUS MÁRTÁSSAL, BURGONYAKROKETTEL

16dkg

2050,-

 

Roston sült szarvasszeletek pikáns, vörösboros mártással,aszalt szilva, barack, mazsolával tálalva

 

 

 

Konyhafőnök ajánlata

 

 

 

ROSTON BORDA FOKHAGYMÁSAN SÜLTB.

16dkg

1310,-

 

Roston borda fokhagymával, borssal ízesítve

 

 

RÚZSA SÁNDOR BETYÁRTÁL VEGYES KÖRETTEL

 

1690,-

 

Fokhagymás sertésszelet, pirított csibemáj és gombás sajttal töltött sertésszelet rántva

 

 

TENKESSZELET SÜLTBURGONYÁVAL

16dkg

1540,-

 

Gombás sajtos fűszeres töltelék, bordaszeletek töltve, panírozva, bő, forró olajban sütve

 

 

 

BŐSÉGTÁL 2 SZEMÉLYRE VEGYESKÖRETTEL

 

3740,-

 

Rántott csirkemellfilé, roston sült borjúszelet pirított gombával, sajtos gombás töltött sertésborda rántva

 

 

KÉTSZEMÉLYES HALASTÁL VEGYES KÖRETTEL

 

3740,-

 

Orly módon készített ponty, rántot harcsaszelet, süllőszelet roston sütve, rántott békacombokkal tálalva

 

 

 

Kis adag ételek

 

 

 

FILÉZETT PONTY RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL

8dkg

780,-

 

SÜLLŐ SZELETEK RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL

8dkg
860,-

 

TENKESSZELET SÜLTBURGONYÁVAL

8dkg

860,-

 

RÁNTOTT CSIRKEMELL SÜLTBURGONYÁVAL

8dkg

710,-

 

SAJTTAL HÍZLALT CSIRKEMELL RÁNTVA RIZI-BIZIVEL

 

780,-

 

CSIRKEMELL KAMERMAYER MÓDRA

8dkg

730,-

 

TRAPISTA SAJT RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL

10dkg

760,-

 

TEJFÖLÖS TÚRÓS CSUSZA TEPERTŐVEL

 

400,-

 

Csuszák

 

 

 

TEJFÖLÖS TÚRÓS CSUSZA TEPERTŐVEL

 

600,-

 

Túrós csusza tejföllel leöntve, forró tepertővel megszórva

 

 

 

SAJTOS TEJFÖLÖS TÚRÓS CSUSZA PIRÍTVA

 

650,-

 

Kemencében pirosra pirítva

 

 

 

KAPROS TEJFÖLÖS TÚRÓS CSUSZA

 

600,-

 

A túrós csusza apróra vágott kaporral meghintve

 

 

 

VEGETÁRIÁNUS TÉSZTA

 

 

 

KOLESZTERIN MENTES TÉSZTÁBÓL TEJFÖLÖS TÚRÓS CSUSZA

 

 

 

Köretek

 

 

 

SÜLTBURGONYA

 

300,-

 

RIZI-BIZI

 

250,-

 

VEGYESKÖRET

 

300,-

 

BURGONYAPÜRÉ

 

300,-

 

HERCEGNŐ BURGONYAKROKETT

 

300,-

 

MEXICÓI KÖRET

 

300,-

 

PÁROLT VÖRÖSKÁPOSZTA

 

300,-

 

SZELET KENYÉR

 

40,-

 

Mártások

 

 

 

TARTÁR

 

280,-

 

TEJSZÍNES GOMBAMÁRTÁS

 

450,-

 

PIRÍTOTT GOMBA

 

380,-

 

Saláták

 

 

 

IDEI VEGYES SALÁTA BORECETES ÖNTETTEL

 

410,-

 

TEJFÖLÖS UBORKASALÁTA

 

410,-

 

VEGYES SALÁTA ROCHFORT ÖNTETTEL

 

410,-

 

PARADICSOMSALÁTA, hagymás

 

410,-

 

JOBBÁGYSALÁTA

 

300,-

 

KOVÁSZOS UBORKA

 

320,-

 

CSÁRDA SALÁTA

 

290,-

 

FEJES SALÁTA JOGHURTOS ÖNTETTEL

 

270,-

 

Befőttek

 

 

 

KÖRTE

 

450,-

 

ŐSZIBARACK

 

450,-

 

Desszertek

 

 

 

TÁPAI ALMÁS PALACSINTA

 

380,-

 

Fahéjjas almával töltött palacsinta, csokoládés karamellás öntettel

 

 

 

GUNDEL PALACSINTA

 

420,-

 

Diótöltelékkel töltött palacsinta csokoládé öntettel

 

 

 

MÁKOS PALACSINTA BAILEYS–es MEGGYMÁRTÁSSAL CSOKOLÁDÉ ÖNTETTEL

 

590,-

 

SOMLÓI GALUSKA

 

510,-

 

Diós, rumos piskóta tejszínhabbal, csokoládé öntettel

 

 

 

ARANYGALUSKA

 

540,-

 

TÚRÓS PALACSINTA TEJFÖLLEL

 

320,-

 

TÚRÓS PALACSINTA VANILIA ÖNTETTEL

 

320,-

 

GESZTENYEPÜRÉ

 

490,-

 

CARTED’OR FAGYLALT EGY GÖMB

 

150,-

 

Csokoládé, Vanilia, Stracciatella, Eper, Őszibarack, Fekete ribiszke

 

 

  GYÜMÖLCS VARÁZS FAGYLALT KEHELY EPERÖNTETTEL  
460,-

 

Eper, Őszibarack, Fekete ribiszke

 

 

 

ÉDES NYÁR FAGYLALT KEHELY CSOKI ÖNTETTEL

 

460,-

 

Stracciatella ,Csokoládé, Vanília

 

 



TÁJÉKOZTATJUK KEDVES VENDÉGEINKET, HOGY GYORS ÉS BARÁTSÁGOS A KISZOLGÁLÁS 1 ÓRÁN BELÜL.

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKNEK JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK !


   © AUTOINFO HUNGARY

Kipper György

kipper@autoinfo.hu