Étlap |
|
Előételek |
|
|
|
SPÁRGA KÉVE BACON SZALONNÁVAL |
630,- |
|
|
Spárga kéve bacon szalonnába tekerve rostlapon sütve melegen tálalva |
|
|
|
PARADICSOM SÜLT SAJTTAL |
690,- |
|
|
Paradicsom karikák,trapista sajtszelet roston sütve melegen tálalva |
|
|
|
RÁNTOTT CAMAMBERT SAJT ERDEI GYÜMÖLCSLEKVÁRRAL |
1100,- |
|
|
Camambert sajtszeletek panírozva, forró, bő olajban sütve, erdei gyümölcslekvárral tálalva |
|
|
18dkg |
1100,- |
||
|
A tepertővel együtt sült ropogós hagymakarikákkal tálalva |
|
|
|
HALTEJ RÁNTVA |
16dkg |
1080,- |
|
A halak belsőségének legjava panírozva, bő, forró olajban sütve |
|
|
|
Levesek |
|
|
HIDEG GYÜMÖLCSLEVES |
410,- |
||
vegyes gyümölcsből készült gyümölcsleves tejszínhabbal tálaljuk |
|||
ÖKÖRUSZÁLY LEVES |
0,50l |
680,- |
|
Marhafarok , zöldséggel, cérnametéltel késztitett húsleves, a marhafarok darabok tormával tálalva |
|||
|
FOKHAGYMA KRÉMLEVES |
0,25l |
470,- |
|
Piritott kenyér kockával csészében tálaljuk |
|
|
|
TÁRKONYOS BORJU RAGULEVES |
520,- |
|
|
Borjúhúsból zöldséggel készül, tejföllel forrón tálaljuk |
|
|
|
FÁCÁN LEVES LÚDGÉGÉVEL |
0,50l |
810,- |
|
Filézett fácánhús felhasználásával készített háziasan fűszerezett pikáns leves |
|
|
|
ERŐLEVES TOJÁSSAL |
420,- |
|
|
Tartalmas húsleves zöldséggel,átszűrve tojás sárgájával tálalva |
|
|
|
|||
|
|||
|
Halételek |
|
|
|
|||
|
Filézett halak csontját bő hagymás vízben apró halakkal főzzük, majd áttörjük. Szegedi paprikával és az öreg halfőzők receptjei alapján fűszerezzük |
|
|
|
PONTTYAL (filéből) |
18dkg |
980,- |
|
HARCSAFILÉBŐL |
18dkg |
1300,- |
|
VEGYESEN PONTYFILÉBŐL, HARCSAFILÉBŐL |
20dkg |
1380,- |
|
HALBELSŐSÉG CSÉSZÉBEN |
10dkg |
550,- |
|
HALSZELETEK SZEGEDIESEN SÜLTBURGONYÁVAL |
|
|
|
Paprikás lisztben forgatott fűszeres halszeletek bő, forró olajban sütve |
|
|
|
SÜLLŐFILÉBŐL |
16dkg |
1400,- |
|
HARCSAFILÉBŐL |
16dkg |
1400,- |
|
PONTYFILÉBŐL |
16dkg |
1080,- |
|
HALSZELETEK RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL |
|
|
|
SÜLLŐFILÉBŐL |
16dkg |
1400,- |
|
HARCSAFILÉBŐL |
16dkg |
1400,- |
|
PONTYFILÉBŐL |
16dkg |
1080,- |
|
TEJSZÍNES GOMBÁS HALSZELETEK VEGYESKÖRETTEL |
|
|
|
Roston sült halszeletek vajon párolt gombából készült tejszínes mártással |
|
|
|
SÜLLŐFILÉBŐL |
16dkg |
1560,- |
|
HARCSAFILÉBŐL |
16dkg |
1560,- |
|
PONTYFILÉBŐL |
16dkg |
1400,- |
|
HALSZELETEK PIRÍTOTT GOMBÁVAL VEGYESKÖRETTEL |
|
|
|
Roston sült halszeletek, finoman fűszerezett olajban pirított gombával |
|
|
|
SÜLLŐFILÉBŐL |
16dkg |
1560,- |
|
HARCSAFILÉBŐL |
16dkg |
1560,- |
|
PONTYFILÉBŐL |
16dkg |
1400,- |
|
ORLY MÓDRA KÉSZÜLT PONTY SÜLTBURGONYÁVAL |
16dkg |
1360,- |
|
Sörtésztában forgatott, bő, forró olajban kisütött filézett pontyszeletek |
|
|
|
MAROSMENTI PONTYPAPRIKÁS (filézett) |
20dkg |
1510,- |
|
Tejfölös pontypaprikás kapros túróscsuszával |
|
|
MÁTYÁSPONTY (filézett) |
16dkg |
1500,- |
|
|
Habos burgonyapürére tálalt, roston sült filézett pontyszeletek tejfölös gombapaprikással |
|
|
|
BÉKACOMBOK RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL (4pár) |
2350,- |
|
|
Fűszeres pácban érlelt békacombok panírozva, bő, forró olajban sütve |
|
|
|
HARCSA FILÉ SZELET ROSTON (rostlapon sütve ) sültb. |
1300,- |
|
|
SÜLLŐFILÉ SZELET ROSTON (rostlapon sütve ) sültb. |
1300,- |
|
|
PONTYFILÉ SZELET ROSTON (rostlapon sütve ) vegyes köret |
1060,- |
|
|
|||
|
A beirdalt egész halakat fűszerkeverékkel ízesítjük, formázzuk, bő, forró olajban sütjük |
|
|
|
PISZTRÁNG |
10dkg |
600,- |
|
SÜLLŐ |
10dkg |
600,- |
|
KECSEGE |
10dkg |
600,- |
|
Borjúhúsból készült ételek |
|
|
|
BÉCSI SZELET SÜLTBURGONYÁVAL |
18dkg |
1660,- |
|
Borjúszeletek panírozva, bő, forró olajban sütve |
|
|
18dkg |
1840,- |
||
|
Roston sült borjúszelet, gombás csibemájas raguval tálalva |
|
|
|
SZONDI PAPRIKÁS |
30dkg |
1700,- |
|
Tejfölös borjúpaprikás kapros juhtúrós galuskával |
|
|
|
Marhahúsból készült ételek |
|
|
|
BÉLSZÍN KEDVESSY MÓDRA SÜLTBURGONYA |
25dkg |
2580,- |
|
Pácolt-érlelt bélszin roston sütve libamájjal, gombával ,barna mártással tálalva |
|
|
|
BÁTHORY BÉLSZÍN SÜLTBURGONYÁVAL |
25dkg |
2280,- |
|
Pácolt-érlelt bélszín mustárral megkenve és roston sütve |
|
|
|
BÉLSZÍN PUSKÁS MÓDRA SÜLTBURGONYA |
20dkg |
2390,- |
|
Pácolt-érlelt bélszín csíkok gombával,paradicsommal fokhagymával ízesítve |
|
|
|
TÜZES HÚS SÜLTBURGONYÁVAL |
18dkg |
2350,- |
|
Pácolt-érlelt bélszínszelet ,erősen fűszerezett füstölt szalonnás, vöröshagymás, erős paprikás töltelékkel töltve, panírozva, bő, forró olajban sütve |
|
|
|
Szárnyas és vadételek |
|
|
50dkg |
2050,- |
||
|
Tepsiben sült libacomb, rántva libamájjal, forró libatepertővel, párolt vöröskáposztával tálalva |
|
|
|
LIBAMÁJ RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL |
16dkg |
2580,- |
|
Libamájszeletek panírozva, forró olajban sütve |
|
|
|
LIBAMÁJ ROSTON SÜLTBURGONYÁVAL |
20dkg |
2500,- |
|
RÁNTOTT CSIRKEMELLFILÉ SÜLTBURGONYÁVAL |
16dkg |
1290,- |
|
csirkemellfilé panírozva bő olajban sütve |
|
|
|
ROSTON CSIRKEMELLFILÉ BURGONYAPÜRÉVEL |
16dkg |
1190,- |
Csirkemellfilé fűszerezve rostlapon sütve | |||
|
SAJTTAL HÍZLALT CSIRKEMELL RÁNTVA, RIZI-BIZI |
16dkg |
1380,- |
|
Csirkemell panírozva bő olajban sütve, fokhagymával ízesítve,reszelt sajttal tálalva |
|
|
|
ŐSZIBARACKAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL ROSTON RIZS KÖRET |
16dkg |
1390,- |
|
Csirkemellfilét őszibarackkal megtöltjük és rostlapon megsütjük párolt rizssel tálaljuk |
|
|
|
CSIRKEMELL KAMERMAYER MÓDRA |
16dkg |
1390,- |
|
Csirkemell panírozva mandulával bő forró olajban sütve párolt rizzssel,gyümölcsel tálalva |
|
|
|
SZÁRNYAS STEAK SÜLT GYÜMÖLCSEL |
20dkg |
1460,- |
|
Csirkemell steak roston sült banán,alma,őszibarack és narnacssal tálalva |
|
|
|
SZARVASPÖRKÖLT GALUSKÁVAL |
25dkg |
1700,- |
|
Apróra vágott szarvashús vadfűszerezéssel, vörösborral felengedve |
|
|
|
SZARVAS HUBERTUS MÁRTÁSSAL, BURGONYAKROKETTEL |
16dkg |
2050,- |
|
Roston sült szarvasszeletek pikáns, vörösboros mártással,aszalt szilva, barack, mazsolával tálalva |
|
|
|
Konyhafőnök ajánlata |
|
|
|
ROSTON BORDA FOKHAGYMÁSAN SÜLTB. |
16dkg |
1310,- |
|
Roston borda fokhagymával, borssal ízesítve |
|
|
1690,- |
|||
|
Fokhagymás sertésszelet, pirított csibemáj és gombás sajttal töltött sertésszelet rántva |
|
|
16dkg |
1540,- |
||
|
Gombás sajtos fűszeres töltelék, bordaszeletek töltve, panírozva, bő, forró olajban sütve |
|
|
|
BŐSÉGTÁL 2 SZEMÉLYRE VEGYESKÖRETTEL |
3740,- |
|
|
Rántott csirkemellfilé, roston sült borjúszelet pirított gombával, sajtos gombás töltött sertésborda rántva |
|
|
3740,- |
|||
|
Orly módon készített ponty, rántot harcsaszelet, süllőszelet roston sütve, rántott békacombokkal tálalva |
|
|
|
Kis adag ételek |
|
|
|
FILÉZETT PONTY RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL |
8dkg |
780,- |
SÜLLŐ SZELETEK RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL |
8dkg |
860,-
|
|
|
TENKESSZELET SÜLTBURGONYÁVAL |
8dkg |
860,- |
|
RÁNTOTT CSIRKEMELL SÜLTBURGONYÁVAL |
8dkg |
710,- |
|
SAJTTAL HÍZLALT CSIRKEMELL RÁNTVA RIZI-BIZIVEL |
780,- |
|
|
CSIRKEMELL KAMERMAYER MÓDRA |
8dkg |
730,- |
|
TRAPISTA SAJT RÁNTVA SÜLTBURGONYÁVAL |
10dkg |
760,- |
|
TEJFÖLÖS TÚRÓS CSUSZA TEPERTŐVEL |
400,- |
|
|
Csuszák |
|
|
|
TEJFÖLÖS TÚRÓS CSUSZA TEPERTŐVEL |
600,- |
|
|
Túrós csusza tejföllel leöntve, forró tepertővel megszórva |
|
|
|
SAJTOS TEJFÖLÖS TÚRÓS CSUSZA PIRÍTVA |
650,- |
|
|
Kemencében pirosra pirítva |
|
|
|
KAPROS TEJFÖLÖS TÚRÓS CSUSZA |
600,- |
|
|
A túrós csusza apróra vágott kaporral meghintve |
|
|
|
VEGETÁRIÁNUS TÉSZTA |
|
|
|
KOLESZTERIN MENTES TÉSZTÁBÓL TEJFÖLÖS TÚRÓS CSUSZA |
|
|
|
Köretek |
|
|
|
SÜLTBURGONYA |
300,- |
|
|
RIZI-BIZI |
250,- |
|
|
VEGYESKÖRET |
300,- |
|
|
BURGONYAPÜRÉ |
300,- |
|
|
HERCEGNŐ BURGONYAKROKETT |
300,- |
|
|
MEXICÓI KÖRET |
300,- |
|
|
PÁROLT VÖRÖSKÁPOSZTA |
300,- |
|
|
SZELET KENYÉR |
40,- |
|
|
Mártások |
|
|
|
TARTÁR |
280,- |
|
|
TEJSZÍNES GOMBAMÁRTÁS |
450,- |
|
|
PIRÍTOTT GOMBA |
380,- |
|
|
Saláták |
|
|
|
IDEI VEGYES SALÁTA BORECETES ÖNTETTEL |
410,- |
|
|
TEJFÖLÖS UBORKASALÁTA |
410,- |
|
|
VEGYES SALÁTA ROCHFORT ÖNTETTEL |
410,- |
|
|
PARADICSOMSALÁTA, hagymás |
410,- |
|
|
JOBBÁGYSALÁTA |
300,- |
|
|
KOVÁSZOS UBORKA |
320,- |
|
|
CSÁRDA SALÁTA |
290,- |
|
|
FEJES SALÁTA JOGHURTOS ÖNTETTEL |
270,- |
|
|
Befőttek |
|
|
|
KÖRTE |
450,- |
|
|
ŐSZIBARACK |
450,- |
|
|
Desszertek |
|
|
|
TÁPAI ALMÁS PALACSINTA |
380,- |
|
|
Fahéjjas almával töltött palacsinta, csokoládés karamellás öntettel |
|
|
|
GUNDEL PALACSINTA |
420,- |
|
|
Diótöltelékkel töltött palacsinta csokoládé öntettel |
|
|
|
MÁKOS PALACSINTA BAILEYS–es MEGGYMÁRTÁSSAL CSOKOLÁDÉ ÖNTETTEL |
590,- |
|
|
SOMLÓI GALUSKA |
510,- |
|
|
Diós, rumos piskóta tejszínhabbal, csokoládé öntettel |
|
|
|
ARANYGALUSKA |
540,- |
|
|
TÚRÓS PALACSINTA TEJFÖLLEL |
320,- |
|
|
TÚRÓS PALACSINTA VANILIA ÖNTETTEL |
320,- |
|
|
GESZTENYEPÜRÉ |
490,- |
|
|
CARTED’OR FAGYLALT EGY GÖMB |
150,- |
|
|
Csokoládé, Vanilia, Stracciatella, Eper, Őszibarack, Fekete ribiszke |
|
|
GYÜMÖLCS VARÁZS FAGYLALT KEHELY EPERÖNTETTEL |
460,-
|
||
|
Eper, Őszibarack, Fekete ribiszke |
|
|
|
ÉDES NYÁR FAGYLALT KEHELY CSOKI ÖNTETTEL |
460,- |
|
|
Stracciatella ,Csokoládé, Vanília |
|
TÁJÉKOZTATJUK KEDVES VENDÉGEINKET, HOGY GYORS ÉS BARÁTSÁGOS A KISZOLGÁLÁS 1 ÓRÁN BELÜL.
MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKNEK JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK !
© AUTOINFO HUNGARY |
Kipper György |