Frissítve: 2006.10.31. |
|
előételek |
dkg |
Ft |
|
|||||||||||
121 |
HIDEG LIBAMÁJ ZSIRJÁBAN LILA HAGYMÁVAL ÉS PIRITÓSSAL |
10 |
1800 |
|
|||||||||||
122 |
SNIDLINGES JUHTÚRÓVAL TÖLTÖTT LAZACFILÉ FRISS SALÁTAÁGYON |
|
1600 |
|
|||||||||||
123 |
SAJTTAL SONKÁVAL TÖLTÖTT GOMBAFEJEK RÁNTVA RIZS ALAPON |
|
1200 |
|
|||||||||||
124 |
CSIRKEMELL CSÍKOK BALZSAMECETES OLIVAOLAJON SÜTVE |
10 |
1500 |
|
|||||||||||
125 |
MAKÓI HALTEPERTŐ REMULADE MÁRTÁSSAL |
8 |
900 |
|
|||||||||||
|
levesek |
dl |
Ft |
|
|||||||||||
131 |
HÚSLEVES HÁZIASAN CSIGATÉSZTÁVAL |
8 |
800 |
|
|||||||||||
231 |
HÚSLEVES HÁZIASAN CSIGATÉSZTÁVAL Kis adag, csuporban tálalva : |
4 |
450 |
|
|||||||||||
132 |
TEJFÖLÖS – TÁRKONYOS BORJÚRAGULEVES |
8 |
800 |
|
|||||||||||
232 |
TEJFÖLÖS – TÁRKONYOS BORJÚRAGULEVES Kis adag, csuporban tálalva: |
4 |
450 |
|
|||||||||||
133 |
SZEGEDI CSÍPŐS GULYÁSLEVES CSIPETKÉVEL |
8 |
700 |
|
|||||||||||
233 |
SZEGEDI CSÍPOS GULYÁSLEVES CSIPETKÉVEL Kis adag, csuporban tálalva: |
4 |
400 |
|
|||||||||||
134 |
HIDEG GYÜMÖLCSLEVES TEJSZÍNHABBAL CSÉSZÉBEN |
3 |
600 |
|
|||||||||||
|
hallevek |
dkg |
Ft |
|
|||||||||||
141 |
TISZAI HARCSA HALLÉ |
18 |
1900 |
|
|||||||||||
142 |
SZEGEDI VEGYES HALLÉ |
18 |
1800 |
|
|||||||||||
143 |
BOSZORKÁNYSZIGETI BATYUS HALLÉ |
18 |
1700 |
|
|||||||||||
144 |
FILÉZETT PONTY HALLÉ |
18 |
1400 |
|
|||||||||||
244 |
FILÉZETT PONTY HALLÉ Kis adag, csuporban tálalva: |
5 |
600 |
|
|||||||||||
145 |
BAJAI HALLÉ GYUFATÉSZTÁVAL |
18 |
1400 |
|
|||||||||||
146 |
HALBELSŐSÉG CSÉSZÉBEN |
10 |
800 |
|
|||||||||||
|
egészben sült halak |
dkg |
Ft |
|
|||||||||||
1521 |
SÜLLŐ ROSTON EGÉSZBEN SÜTVE |
1 |
80 |
|
|||||||||||
1522 |
PISZTRÁNG ROSTON EGÉSZBEN SÜTVE |
1 |
80 |
|
|||||||||||
1523 |
TÖRPEHARCSA ROSTON EGÉSZBEN SÜTVE |
1 |
80 |
|
|||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
halételek |
dkg |
Ft |
||||
161 |
DANKÓ PISTA HEGEDŰJE (Harcsaszelet roston, fogasszelet roston, pontyfilé roston kolbászos pirított burgonyával, hegedű formájú fatálon) |
30 |
3200 |
||||
162 |
2 EMBÖRÖS HAL FATÁNYÉROS (Roston pontyfilé gombával, fogasfilé bundában, harcsaszeletek rántva,halfilé roston, fokhagymás csuka roston, nemeshal egészben roston) |
60 |
4500 |
||||
163 |
FOGASFILÉ ROSTON RÁKPÖRKÖLTTEL KAPROS-TÚRÓS GALUSKÁVAL |
18 |
2500 |
||||
164 |
TEJSZÍNES GOMBÁS FOGASFILÉ VAJAS PETREZSELYMES BURGONYÁVAL |
18 |
2500 |
||||
165 |
FOGASFILÉ ROSTON SÜTVE VEGYES KÖRETTEL |
18 |
2000 |
||||
166 |
HARCSAFILÉ ROSTON SÜTVE VEGYES KÖRETTEL |
18 |
1900 |
||||
167 |
HARCSAPAPRIKÁS GOMBÁVAL TEJFELES KOLBÁSZOS TÚRÓSCSUSZÁVAL |
18 |
2400 |
||||
168 |
HARCSAFILÉ RÁNTVA VEGYES KÖRETTEL |
18 |
2000 |
||||
169 |
FILÉZETT PONTY SZEGEDIESEN FORGATOTT BURGONYÁVAL |
18 |
1350 |
||||
261 |
FILÉZETT PONTY SZEGEDIESEN FORGATOTT BURGONYÁVAL Kis adag: |
5 |
600 |
||||
16A |
FILÉZETT PONTY RÁNTVA VEGYES KÖRETTEL |
18 |
1400 |
||||
262 |
FILÉZETT PONTY RÁNTVA VEGYES KÖRETTEL Kis adag: |
5 |
600 |
||||
16B |
FILÉZETT PONTYPAPRIKÁS HÁZI TÚRÓS CSUSZÁVAL |
18 |
2200 |
||||
263 |
FILÉZETT PONTYPAPRIKÁS HÁZI TÚRÓS CSUSZÁVAL Kis adag |
10 |
1000 |
||||
|
MAKÓI HALTEPERTŐ RÁNTOTT HAGYMAKARIKÁKKAL SÜLT BURGONYÁVAL |
18 |
1800 |
||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ételkülönlegességek |
dkg |
Ft |
171 |
KÁPOSZTÁS HARCSA CSUPURBAN VELE SÜLT KENYÉRREL |
18 |
2200 |
172 |
VAJAS PÁROLT PISZTRÁNG SNIDLING MÁRTÁSSAL PETREZSELYMES BURGONYÁVAL |
30 |
2700 |
173 |
SÜLTHALAK TISZÁBÓL, DUNÁBÓL(FOGAS, HARCSA, PONTY) (Grill lapon sült halak, sült zöldségekkel) |
18 |
2300 |
174 |
PETREZSELYMES BÉKACOMBOK RÁNTVA VEGYES KÖRET |
5 pár |
2800 |
175 |
FŰSZERES CSIGA |
6 db |
1800 |
|
készételek |
dkg |
Ft |
181 |
KEMENCÉS KACSACOMBOK Almás párolt káposztával, burgonyapürével |
60 |
2500 |
182 |
TEJFÖLÖS BORJÚPAPRIKÁS JUHTÚRÓS GALUSKÁVAL |
25 |
1800 |
281 |
TEJFÖLÖS BORJÚPAPRIKÁS JUHTÚRÓS GALUSKÁVAL Kis adag: |
10 |
1000 |
183 |
CSONGRÁDI TÖLTÖTT SERTÉSTEKERCS PAPRIKÁS MÁRTÁSBAN GALUSKÁVAL |
18 |
1900 |
184 |
KEMENCÉS TÖLTÖTT KÁPOSZTA |
|
1900 |
|
frissensültek |
dkg |
Ft |
191 |
KÉT EMBÖRÖS FATÁNYÉROS |
85 |
4900 |
192 |
DOROZSMAI CIGÁNYOS PECSENYE FATÁLON TÁLALVA FORGATOTT BURGONYÁVAL |
30 |
2600 |
193 |
PÁCOLT JÉRCEMELL ROSTON SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL |
18 |
1950 |
194 |
KAPROS TURÓVAL TÖLTÖTT JÉRCEMELL VEGYES KÖRETTEL |
18 |
1800 |
195 |
ROSTONSÜLT LIBAMÁJSZELETEK VELE SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL, RIZS KÖRETTEL |
18 |
3250 |
291 |
ROSTONSÜLT LIBAMÁJSZELETEK VELE SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL RIZS KÖRETTEL |
10 |
1800 |
196 |
RÁNTOTT LIBAMÁJ VEGYES KÖRETTEL |
18 |
3800 |
292 |
RÁNTOTT LIBAMÁJ VEGYES KÖRETTEL Kis adag |
10 |
2000 |
197 |
FOKHAGYMÁS SERTÉSFLEKKEN FORGATOTT BURGONYÁVAL |
20 |
1800 |
198 |
BORJÚ BÉCSIESEN VEGYES KÖRETTEL |
18 |
2400 |
293 |
BORJÚ BÉCSIESEN VEGYES KÖRETTEL Kis adag: |
10 |
1500 |
199 |
FŐSZAKÁCS KEDVENCE BORJÚSZELETEKBŐL RIZS KÖRETTEL (Sonkás.uborkás raguból kapros mártással) |
18 |
2500 |
19A |
BÉLSZÍN STEAK ROSSÍNI MÓDRA HERCEGNŐ BURGONYÁVAL (Libamájjal, gombával és vörösboros mártás) |
18 |
3300 |
|
vegetáriánus ételek |
|
Ft |
1A1 |
GRILLEZETT ZÖLDSÉGEK |
|
900 |
1A2 |
VEGETÁRIÁNUS TÁL |
|
1600 |
2A1 |
VEGETÁRIÁNUS TÁL Kis adag: |
|
900 |
1A3 |
CAMEMBERT SAJT RÁNTVA ÁFONYÁVAL ŐSZIBARACK BEFŐTTEL |
|
1500 |
|
sajtok |
|
Ft |
1C1 |
CAMEMBERT SAJT VAJJAL |
11 |
950 |
1C2 |
ROCKFORT SAJT VAJJAL |
15 |
950 |
1C3 |
TRAPPISTA SAJT VAJJAL |
15 |
800 |
|
raguk, mártások |
|
Ft |
1D1 |
PIRÍTOTT GOMBA GAZDAGON |
|
800 |
1D2 |
TEJSZÍNES GOMBAMÁRTÁS |
|
600 |
1D3 |
REMULADE MÁRTÁS |
|
500 |
1D4 |
TARTÁRMÁRTÁS |
|
450 |
|
köretek |
|
Ft |
1E1 |
VAJAS ZÖLDSÉGEK |
|
550 |
1E2 |
FORGATOTT BURGONYA |
|
550 |
1E3 |
PÁROLT RIZS |
|
550 |
1E4 |
PETREZSELYMES BURGONYA |
|
550 |
1E5 |
HERCEGNŐ BURGONYA |
|
550 |
1E6 |
SÜLT BURGONYA |
|
550 |
1E7 |
KAPROS - JUHTÚRÓS GALUSKA |
|
550 |
1E8 |
ZÖLDSÉGES SÜLT RIZS |
|
550 |
|
befőttek |
|
Ft |
1F1 |
ANANÁSZBEFŐTT |
|
620 |
1F2 |
KÖRTEBEFŐTT |
|
620 |
1F3 |
ŐSZIBARACKBEFŐTT |
|
620 |
|
saláták |
|
Ft |
1G1 |
SALÁTATÁL ROCKFORT SAJTTAL |
|
800 |
1G2 |
IDEI VEGYES SALÁTA |
|
480 |
1G3 |
PARADICSOM SALÁTA |
|
480 |
1G4 |
TEJFÖLÖS UBORKASALÁTA |
|
480 |
1G5 |
CSEMEGE UBORKA |
|
330 |
1G6 |
ECETES ALMAPAPRIKA (csípős) |
|
330 |
1G7 |
KÁPOSZTA SALÁTA |
|
290 |
1G8 |
CSÁRDASALÁTA |
|
450 |
|
tészták |
db |
Ft |
1H1 |
SZEGEDI MAZSOLÁS TÚRÓS PALACSINTA VANÍLIA ÖNTETTEL |
2 db |
800 |
2H1 |
SZEGEDI MAZSOLÁS TÚRÓS PALACSINTA VANÍLIA ÖNTETTEL Kis adag: |
1 db |
400 |
1H2 |
ALMÁS - DIÓS PALACSINTA KARAMEL ÖNTETTEL |
2 db |
800 |
2H1 |
ALMÁS - DIÓS PALACSINTA KARAMEL ÖNTETTEL Kis adag: |
1 db |
400 |
1H3 |
HÁZI TÚRÓS CSUSZA TEPERTŐVEL |
|
800 |
2H3 |
HÁZI TÚRÓS CSUSZA TEPERTŐVEL Kis adag: |
|
500 |
1H4 |
GESZTENYÉS PALACSINTA CSOKI ÖNTETTEL |
2 db |
800 |
2H1 |
GESZTENYÉS PALACSINTA CSOKI ÖNTETTEL Kis adag: |
1 db |
400 |
|
desszertek |
|
Ft |
1J1 |
GESZTENYE PÜRÉ TEJSZÍNHABBAL |
|
650 |
1J2 |
HÁZI DESSZERT ÍZELÍTŐ |
|
900 |
1J3 |
SOMLÓI GALUSKA |
|
800 |
AZ ÉTELEK ELKÉSZÍTÉSI IDEJE 10 - 20 PERC,
AZ EGÉSZBEN SÜLT ÉTELEKNÉL 20 - 40 PERC.
MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKNEK JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
AZ ÉTELEK ÁRAI A KÖRETET TARTALMAZZÁK!