Frissítve: 2006.10.31.

 

előételek

dkg

Ft

 

121

HIDEG LIBAMÁJ ZSIRJÁBAN LILA HAGYMÁVAL ÉS PIRITÓSSAL

10

1800

 

122

SNIDLINGES JUHTÚRÓVAL TÖLTÖTT LAZACFILÉ FRISS SALÁTAÁGYON

 

1600

 

123

SAJTTAL SONKÁVAL TÖLTÖTT GOMBAFEJEK  RÁNTVA RIZS ALAPON

 

1200

 

124

CSIRKEMELL CSÍKOK BALZSAMECETES OLIVAOLAJON SÜTVE
SALÁTA ÁGYON

10

1500

 

125

MAKÓI HALTEPERTŐ REMULADE MÁRTÁSSAL

8

900

 

 

levesek

dl

Ft

 

131

HÚSLEVES HÁZIASAN CSIGATÉSZTÁVAL

8

800

 

231

HÚSLEVES HÁZIASAN CSIGATÉSZTÁVAL Kis adag, csuporban tálalva :

4

450

 

132

TEJFÖLÖS – TÁRKONYOS BORJÚRAGULEVES

8

800

 

232

TEJFÖLÖS – TÁRKONYOS BORJÚRAGULEVES Kis adag, csuporban tálalva:

4

450

 

133

SZEGEDI CSÍPŐS GULYÁSLEVES CSIPETKÉVEL

8

700

 

233

SZEGEDI CSÍPOS GULYÁSLEVES CSIPETKÉVEL Kis adag, csuporban tálalva:

4

400

 

134

HIDEG GYÜMÖLCSLEVES TEJSZÍNHABBAL CSÉSZÉBEN

3

600

 

 

hallevek

dkg

Ft

 

141

TISZAI HARCSA HALLÉ

18

1900

 

142

SZEGEDI VEGYES HALLÉ

18

1800

 

143

BOSZORKÁNYSZIGETI BATYUS HALLÉ
(Filézett pontyhallé, tésztából formált batyuban főtt halbelsőséggel)

18

1700

 

144

FILÉZETT PONTY HALLÉ

18

1400

 

244

FILÉZETT PONTY HALLÉ Kis adag, csuporban tálalva:

5

600

 

145

BAJAI HALLÉ GYUFATÉSZTÁVAL

18

1400

 

146

HALBELSŐSÉG CSÉSZÉBEN

10

800

 

 

egészben sült halak

dkg

Ft

 

1521

SÜLLŐ ROSTON EGÉSZBEN SÜTVE

1

80

 

1522

PISZTRÁNG ROSTON EGÉSZBEN SÜTVE

1

80

 

1523

TÖRPEHARCSA ROSTON EGÉSZBEN SÜTVE

1

80

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

halételek

dkg

Ft

161

DANKÓ PISTA HEGEDŰJE (Harcsaszelet roston, fogasszelet roston, pontyfilé roston kolbászos pirított burgonyával, hegedű formájú fatálon)

30

3200

162

2 EMBÖRÖS HAL FATÁNYÉROS

(Roston pontyfilé gombával, fogasfilé bundában, harcsaszeletek rántva,halfilé roston, fokhagymás csuka roston, nemeshal egészben roston)

60

4500

163

FOGASFILÉ ROSTON RÁKPÖRKÖLTTEL KAPROS-TÚRÓS GALUSKÁVAL

18

2500

164

TEJSZÍNES GOMBÁS FOGASFILÉ VAJAS PETREZSELYMES BURGONYÁVAL

18

2500

165

FOGASFILÉ ROSTON SÜTVE VEGYES KÖRETTEL

18

2000

166

HARCSAFILÉ ROSTON SÜTVE VEGYES KÖRETTEL

18

1900

167

HARCSAPAPRIKÁS GOMBÁVAL TEJFELES KOLBÁSZOS TÚRÓSCSUSZÁVAL

18

2400

168

HARCSAFILÉ RÁNTVA VEGYES KÖRETTEL

18

2000

169

FILÉZETT PONTY SZEGEDIESEN FORGATOTT BURGONYÁVAL

18

1350

261

FILÉZETT PONTY SZEGEDIESEN FORGATOTT BURGONYÁVAL Kis adag:

5

600

16A

FILÉZETT PONTY RÁNTVA VEGYES KÖRETTEL

18

1400

262

FILÉZETT PONTY RÁNTVA VEGYES KÖRETTEL Kis adag:

5

600

16B

FILÉZETT PONTYPAPRIKÁS HÁZI TÚRÓS CSUSZÁVAL

18

2200

263

FILÉZETT PONTYPAPRIKÁS HÁZI TÚRÓS CSUSZÁVAL Kis adag

10

1000

16C

MAKÓI HALTEPERTŐ RÁNTOTT HAGYMAKARIKÁKKAL SÜLT BURGONYÁVAL

18

1800

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ételkülönlegességek

dkg

Ft

171

KÁPOSZTÁS HARCSA CSUPURBAN VELE SÜLT KENYÉRREL

18

2200

172

VAJAS PÁROLT PISZTRÁNG SNIDLING MÁRTÁSSAL PETREZSELYMES BURGONYÁVAL

30

2700

173

SÜLTHALAK  TISZÁBÓL,  DUNÁBÓL(FOGAS, HARCSA, PONTY)

(Grill lapon sült halak, sült  zöldségekkel)

18

2300

174

PETREZSELYMES BÉKACOMBOK  RÁNTVA VEGYES KÖRET

5 pár

2800

175

FŰSZERES CSIGA

6 db

1800

 

készételek

dkg

Ft

181

KEMENCÉS KACSACOMBOK Almás párolt káposztával, burgonyapürével

60

2500

182

TEJFÖLÖS BORJÚPAPRIKÁS JUHTÚRÓS GALUSKÁVAL

25

1800

281

TEJFÖLÖS BORJÚPAPRIKÁS JUHTÚRÓS GALUSKÁVAL Kis adag:

10

1000

183

CSONGRÁDI TÖLTÖTT SERTÉSTEKERCS PAPRIKÁS MÁRTÁSBAN GALUSKÁVAL

18

1900

184

KEMENCÉS TÖLTÖTT KÁPOSZTA
(
Cserép csuporban, vele sült kenyérrel)

 

1900

 

frissensültek

dkg

Ft

191

KÉT EMBÖRÖS FATÁNYÉROS
(Rántott libamáj,kapros juhtúróval töltött pulykamell rántva, jércemell bundában, sertésborda roston gazdagon, borjúérmék Főszakács módra, kemencés kacsacomb)

85

4900

192

DOROZSMAI CIGÁNYOS PECSENYE FATÁLON TÁLALVA FORGATOTT BURGONYÁVAL

30

2600

193

PÁCOLT JÉRCEMELL ROSTON SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL

18

1950

194

KAPROS TURÓVAL TÖLTÖTT JÉRCEMELL VEGYES KÖRETTEL

18

1800

195

ROSTONSÜLT LIBAMÁJSZELETEK VELE SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL,  RIZS KÖRETTEL

18

3250

291

ROSTONSÜLT LIBAMÁJSZELETEK VELE SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL RIZS KÖRETTEL

10

1800

196

RÁNTOTT LIBAMÁJ VEGYES KÖRETTEL

18

3800

292

RÁNTOTT LIBAMÁJ VEGYES KÖRETTEL  Kis adag

10

2000

197

FOKHAGYMÁS SERTÉSFLEKKEN FORGATOTT BURGONYÁVAL

20

1800

198

BORJÚ BÉCSIESEN VEGYES KÖRETTEL

18

2400

293

 BORJÚ BÉCSIESEN VEGYES KÖRETTEL  Kis adag:

10

1500

199

FŐSZAKÁCS KEDVENCE BORJÚSZELETEKBŐL RIZS KÖRETTEL

(Sonkás.uborkás raguból kapros mártással)

18

2500

19A

BÉLSZÍN STEAK  ROSSÍNI MÓDRA HERCEGNŐ BURGONYÁVAL

(Libamájjal, gombával és vörösboros mártás)

18

3300

 

vegetáriánus ételek

 

Ft

1A1

GRILLEZETT ZÖLDSÉGEK

 

900

1A2

VEGETÁRIÁNUS TÁL
(Roston gombafejek, rántott sajt, brokkoli sörtésztában, párolt zöldségek)

 

1600

2A1

VEGETÁRIÁNUS TÁL  Kis adag:

 

900

1A3

CAMEMBERT SAJT RÁNTVA ÁFONYÁVAL ŐSZIBARACK BEFŐTTEL

 

1500

 


 

 

sajtok

 

Ft

1C1

CAMEMBERT SAJT VAJJAL

11

950

1C2

ROCKFORT SAJT VAJJAL

15

950

1C3

TRAPPISTA SAJT VAJJAL

15

800

 

raguk, mártások

 

Ft

1D1

PIRÍTOTT GOMBA GAZDAGON

 

800

1D2

TEJSZÍNES GOMBAMÁRTÁS

 

600

1D3

REMULADE MÁRTÁS

 

500

1D4

TARTÁRMÁRTÁS

 

450

 

köretek

 

Ft

1E1

VAJAS ZÖLDSÉGEK

 

550

1E2

FORGATOTT BURGONYA

 

550

1E3

PÁROLT RIZS

 

550

1E4

PETREZSELYMES BURGONYA

 

550

1E5

HERCEGNŐ BURGONYA

 

550

1E6

SÜLT BURGONYA

 

550

1E7

KAPROS - JUHTÚRÓS GALUSKA

 

550

1E8

ZÖLDSÉGES SÜLT RIZS

 

550

 

befőttek

 

Ft

1F1

ANANÁSZBEFŐTT

 

620

1F2

KÖRTEBEFŐTT

 

620

1F3

ŐSZIBARACKBEFŐTT

 

620

 

saláták

 

Ft

1G1

SALÁTATÁL ROCKFORT SAJTTAL

 

800

1G2

IDEI VEGYES SALÁTA

 

480

1G3

PARADICSOM SALÁTA

 

480

1G4

TEJFÖLÖS UBORKASALÁTA

 

480

1G5

CSEMEGE UBORKA

 

330

1G6

ECETES ALMAPAPRIKA (csípős)

 

330

1G7

KÁPOSZTA SALÁTA

 

290

1G8

CSÁRDASALÁTA

 

450


 

 

tészták

db

Ft

1H1

SZEGEDI MAZSOLÁS TÚRÓS PALACSINTA VANÍLIA ÖNTETTEL

2 db

800

2H1

SZEGEDI MAZSOLÁS TÚRÓS PALACSINTA VANÍLIA ÖNTETTEL Kis adag:

1 db

400

1H2

ALMÁS - DIÓS PALACSINTA KARAMEL ÖNTETTEL

2 db

800

2H1

ALMÁS - DIÓS PALACSINTA KARAMEL ÖNTETTEL Kis adag:

1 db

400

1H3

HÁZI TÚRÓS CSUSZA TEPERTŐVEL

 

800

2H3

HÁZI TÚRÓS CSUSZA TEPERTŐVEL Kis adag:

 

500

1H4

GESZTENYÉS PALACSINTA CSOKI ÖNTETTEL

2 db

800

2H1

GESZTENYÉS PALACSINTA CSOKI ÖNTETTEL Kis adag:

1 db

400

 

desszertek

 

Ft

1J1

GESZTENYE PÜRÉ TEJSZÍNHABBAL

 

650

1J2

HÁZI DESSZERT ÍZELÍTŐ

 

900

1J3

SOMLÓI GALUSKA

 

800

 

 

AZ ÉTELEK ELKÉSZÍTÉSI IDEJE  10 - 20 PERC,

AZ EGÉSZBEN SÜLT ÉTELEKNÉL 20 - 40 PERC.

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKNEK JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!

 

AZ ÉTELEK ÁRAI A KÖRETET TARTALMAZZÁK!