Roosevelt téri halászcsárda

6720 Szeged, Roosevelt tér 14.    Telefon: +36(62)555-980 , Fax: +36(62)555-981

Roosevelt téri halászcsárda

A belváros szívében a régi híd lábánál várja vendégeit évtizedek óta a Roosevelt téri Halászcsár- da. A csárda vendégei a változatos halételeken kívül vadételeket és különleges étel-specialitásokat fogyaszthat- nak. A vendégek a csárdai hangulatot idézõ éttermen kívül az árnyékos teraszon vagy két különálló rendezvényteremben foglalhatnak helyet.
      A vendégeket fogadó "ház Asszonya" étkezés elõtt ajándék itallal kedveskedik.
     Mindenkinek ajánljuk, hogy kóstolja meg a csárda egyik specialitását a "Boszorkányszigeti batyus halászlevet". A szegedi paprikával hagymával ízesített pontyból és nemeshalakból fõtt halászlé különlegessége a tésztából formált batyúban fõtt, fûszeres halbelsõség. A vendégek minden nap délben és este, naponta változó összeállítású svédasztalról is étkezhetnek.
     Családi és csoportos rendezvényekre egyéni ízlés szerint is összeállítunk menüsorokat. Különtermünk osztálytalálkozók, bankettek megrendezésére is ideálisan alkalmas.A Tiszaparti halász party keretében bográcsban fõtt halászlét és szegedi gulyást valamint faszénparázson sült finomságokat tálalunk. Új szolgáltatásunk a Grill Party, melynek keretében faszénparázson sült ételkülönlegességekkel állunk vendégeink rendelkezésére az étterem tarszán. Ínyenceknek 24 fogásos királyi lakomát tálalunk amelybõl csak a pávatoll hiányzik.Kongresszusok utáni ebéd, vacsora színhelyeként ideális, a belváros szívében gyalogosan is percek alatt elérhetõ, látványosságokkal övezett halászcsárda. A Szegedre látogató turisták a Tiszaparti buszparkolóból szinte a csárda teraszára léphetnek. A csárdai hangulatról vacsoraidõben háromtagú cigányzenekar gondoskodik.

AUTOINFO HUNGARY
sotarto@t-email.hu