Szeri Csárda

6767 ÓPUSZTASZER
Árpád liget 111.
E-mail: macline@ekopark.hu, maclinebg@ekopark.hu
Üzemeltető: Deli Zoltán

A CSÁRDA JELENLEG ÁTALAKÍTÁS ALATT, NYITÁS 2005. JÚLIUS 15-ÉN!

Szeri Csárda

Államalapítási emlékmű Történelmi hangulatot idéz az államalapítás helyén található Nemzeti Történeti Emlékpark, mely kiemelt idegenforgalmi nevezetesség.
Az emlékparkhoz vezető bekötőút mellett várja vendégeit a Szeri Csárda, mely a körképet látogató vendégeknek minden igényt kielégítő gasztronómiai élményt nyújt. Idényben a csárda muskátlis parkolójában fogadja az autóval érkező vendégeket.
    Éttermünkben egyszerre 100 vendéget tudunk fogadni, színvonalas kiszolgálás és étkeztetés mellett.A terasz, mely képes többszáz ember befogadására, országos méretű rendezvények lebonyolítására is alkalmas a nyári idény elejétől a végéig.
    A csárdánk büszkesége a látványkonyha, a szabadtéri tűzhely, ahol igazi kemencében és réz vagy vasbográcsban készülnek az utánozhatatlan ízű ételek. Faszénparázson sült, kemencés és bográcsokban főtt változatos ételek segítségével, színvonalas Gulyás-, illetve Pusztapartikat kínálunk, korhű eszközökben és hangulatos cigányzenével.A népi hagyományokat őrző berendezés és a bográcsban és kemencében készült ételek segítségével, változatos, minden igényt kielégítő választék várja a vendégeket.

    A Csárda speciális szolgáltatása: a "GULYÁS PARTI" és "PUSZTA PARTI".
    A vendégeket már a bejáratnál általunk készített ágyaspálinkával, ásványvízzel fogadjuk.
    A csárdában kívánság szerint, bográcsból filézett fehértói pontyhalászlevet, szegedi gulyást és székelygulyást, babgulyást tálalunk. Melyek a szabadtéri tűzhelynél készültek, és itt meg is kóstolhatók.
    A vendégek az ebédet illetve vacsorát svédasztalról is folytathatják, de kínálunk speciális, tájjellegű ételeket is az ínyencek részére.
    Az ország világ bármely részéről ide szervezett konferencia méltó befejezése egy eredeti környezetben rendezett gulyás- illetve pusztaparti. Oda illő ételekkel és italokkal!

AUTOINFO HUNGARY
kipper@autoinfo.hu