A dízel piacán nagy a mozgás

Semmi kétség - a kereslet megfelelõ. Útjainkon még soha nem volt annyi dízeljármû, mint manapság. Az elõnyök önmagukért beszélnek: takarékosak, megbízhatóak, hosszú élettartamúak. Különösen a régebbi típusoknál nõ a karbantartás, a javítás iránti igény és a szükséges pótalkatrészek iránti kereslet.

... mert a Bosch befecskendezõ szivattyújának köszönhetõ, hogy 1927-ben a gyorsjárású dízelmotort elkészítették. Minden vezetõ autógyártó jó minõségû gyári felszerelést és élvonalbeli technológiát vár a dízelspecialista Boschtól. A befecskendezõ szivattyútól az izzógyertyáig.

A legtöbb dízeljármûvet ugyanis Bosch befecskendezõ berendezéssel szerelték fel. Mivel pedig egy rendszer megbízhatóságát annak minden alkatrésze egyaránt befolyásolja, ezért csere esetén semmiképp sem ajánlatos a minõségen változtatni! Jobb, ha az autógyári beszállítói Bosch-minõségben megbízunk.
Ugyanis ez a minõség biztosítja az optimális motorteljesítményt, a kis üzemanyagfogyasztást és a csekély károsanyag-kibocsátást. Egy példa a minõség jellemzésére: a befecskendezõ szvattyú alkatrészeinél mindössze 3/10000 mm a megengedett tûrésérték. Összehasonlításul: az emberi hajszál 200-szor vastagabb.

A Bosch-szervezethez tartozó vállalkozások szaktanácsadással és segítséggel bármikor szívesen szolgálnak. Akár az értékesítési támogatásról, akár mûszaki kérdésekrõl, gyorsszállításról, szerszámokról, egyéb dokumentációkról és még sok egyébrõl van szó. Ily módon a Bosch helyes mederbe tereli az Ön dízelalkatrészénél következetesen gyõzõdjön meg a számok helyességérõl. Keresse fel a Bosch cég partnerei közül a dízelspecialistát.